Ik weet nog goed hoe alles begon
Aan het einde van de dag scheen de zon
Elk moment heeft zo zijn eigen beleving Volg de weg die je hart wil gaan Gun je ogen wat ze zien
Weet dat God naar je kijkt met liefdevolle ogen
Je zal ontdekken wat jouw talent is
Je staat er niet alleen voor
Op naar de positieve verandering