2 jaar geleden is het alweer dat het allemaal begon ..
Nooit gedacht, wel de hoop dat ik dingen overwon . .
Stap voor stap moest ik door diepe dalen heen . .
Ik besef, ik bewandel dit pad niet alleen . . .
Met de steun van de juiste mensen ben ik al ver gekomen . .
Realiseer me dat het echt is en niet lig te dromen . .
Trots op mezelf zijn dat ik angsten aan het overwinnen ben . . .
Vol bewondering voor en in mezelf, omdat ik het niet ken . . .
Maar ik ga ervoor omdat ik een gelukkig leven wil lijden. . .
Zodat ik mezelf hierin kan bevrijden . . .
Hoe moelijk het leven ook soms kan zijn . . .
En niet met verdriet en pijn . . .