Hey pap,
Je weet toch wel dat ik je nog nodig heb
bij zo een beetje alles wat ik doe
want als jijj er niet meer bent
waar moet ik dan in vredesnaam naar toe
Je weet toch dat er een hele kleine kans is
dat ik misschien toch ooit nog eens ga trouwen
en dat jij me dan moet weggeven
omdat ik dat niemand anders kan toe vertrouwen
En je weet toch dat er een kans is
dat je nog eens opa zal moeten zijn
en dat als dat niet gebeurd
jij me moet helpen met die pijn
En je weet dat ik niet kan klussen
dat ik jou voor alles moet bellen
en dat als ik weer eens een probleem heb
dat ik dat dan aan jou wil vertellen
En als we toch ooit nog eens kampioen worden
dat we dan eindelijk samen op de markt moeten stan
en dat het zo een beetje mijn doel is
om jou bij elk spelletje te verslaan
Je weet toch wel dat ik nog niet zonder je kan
en jij altijd de eerste bent waar ik heen ren
Want pap, je weet toch wel
dat ik stiekem gewoon nog je kleine meisje ben
*Stiefpap*