meisje daarginder zonder gezicht
spreek het schilderij waar jij in zit
danst het koren, slingert de beek
heen waar jij je onheil vond
ik heb wel een sluier die je verbergt
toch is het prima dat je er bent
het is fabelachtig achter jou
de schaduw weet wie je was
je wil vast een huid, tastbaar zijn
nu spit ik wel erg snel door je heen
maar kijk me gerust aan als je wilt
je ziet meer dan degene die jou niet zien