waar gehakt wordt valt steen in duigen
spreekt het standbeeld gruzelementen
wordt er niet meer gelijmd
en viert de inval haar grootste zegen
er blijft niets over van wat gebouwd was
standvastig stond, aardbeving bestendig is
er wordt veel vernield, geschudt
nu heerst een oneindige vlucht