Ik ben kwaad op je...
want ik zag je 't liefst van al
en jij duwde me in een val
'k zit gevangen in dit dal
Ik ben kwaad op je...
Iets wat niet mooier kon
'k weet nog hoe 't ooit begon
Je was mijn alles, was mijn zon
Ik ben kwaad op je...
En ik ben er 't hart van in,
want ik kocht je zelfs een ring
Ik was klaar voor verloving
Ik ben kwaad op je...
Want blijkbaar elke dag
bracht je leugens met een lach,
die ik nu nog horen mag
Ik ben kwaad op je...
Want je bracht me zoveel smart
Koelig bloed, dus voor mijn part
steek die dolk maar in mijn hart
Ik ben kwaad op je...
Want al is het lang gelee
Ik verdrink nog in die zee
die zo kolkt, ze sleurt me mee
Maar dan hoor ik jou...
en begin ik weer te beven
Want al is het maar voor even
'k zie jou liever dan het leven
En dan zie ik jou...
Loopt de tijd weer even traag,
komt die krop terug in mijn kraag
Want verdomd... ik zie je graag!
Dus ik mis je.