Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
fysio 2
Fysio.
Samen met Pleuna
De eerste keer
Wij deden niet de zelfde oefening.
Zij startte met fietsen
Ik met lopen
Terwijl 2 kilo lood aan beide benen hing.
Ik moest daarna met
Beide benen
90 kilo opdrukken 60 maal
Dat is hele zwoeg
Voor zeker
Iedere keer stevig onthaal.
Isabelle moest het
Alleen doen
Thomas afwezig Mariska ziek.
Jessica met
Zwangerschapsverlof.
De situatie vrij uniek
th
Reacties op dit gedicht
teun hoek vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Aquarel
:
Dinsdag, september 10, 2024 12:04
Pittig, de fysio oefeningen... sterkte.
Liefs, Aquarel
Over dit gedicht
Auteur:
teun hoek
Gecontroleerd door:
teun hoek
Gepubliceerd op:
10 september 2024
Thema's:
[Familie]