Nazomeren.
Het licht blijft nog even hangen,
De warmte verwarmt ons zacht.
Gekleurde bladeren dansen,
O heerlijk laatste zomernacht.
Seizoenen wisselen gestaag en traag,
’t Nazomeren houdt nu nog de wacht.
Laten we deze tijd vol omarmen,
Bespaar ons nog even de herfstpracht
Nazomeren, o heerlijk verlengde zegen,
Kou en donker zullen je doen wijken.
Laat ons deze tijd nog smaken,
Voordat herfst over ons zal neerstrijken.
Nazomeren, voel ‘t zoete einde,
Na seizoenen vol groeikracht.
Laten we dit laatste sieraad,
Koesteren met volle macht.
Hedro 20240917