Misschien dat ik je morgen ben
Ik heb je niet gemist, maar vraag je braaf naar koffie of thee
In een onschrijfbaar dialoog zeg je me nee
Ga zitten zonder vrees
Alles ligt al tussen ons op tafel
Ik wil je niet meer zijn, maar heet je welkom als mij
Dus wil je suiker of mijn leven?
Bitterzoet zijn allebei