Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Schat
Mijn schat bijna jarig
We tellen af
Kan ik zijn mooie verrassing geven
Een huisdier waar je van houdt
Dichtbij je
Ook als je thuis bent
​​​​​​Mijn schat bijna jarig
We vieren het samen
47 word hij.
Reacties op dit gedicht
ILse Bruintjes vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Over dit gedicht
Auteur:
ILse Bruintjes
Gecontroleerd door:
ILse Bruintjes
Gepubliceerd op:
23 september 2024
Thema's:
[Verjaardag]
[Satire]
[JIJ]