In alle dingen Ik voelde de vreugde
En dankbaarheid in mijn hart Het is vertrouwen schenken en trouw zijn Leven voor een ander Zijn de ideale medemensen
Zij maken de wereld leefbaar
De taal van het hart
Spreken en verstaan en beleven
Waarin de mensen hun hart voor elkaar opengaan
Soms durven we niet uitspreken wat in ons leeft
Geef dat wij onszelf durven schenken
Met heel ons hart
Wat een liefde