Ik blijf hoop houden
Dat ik gelijk krijg
En mijn doel bereik
Ik blijf hoop houden
En met deze vragen
Ook een lichtpuntje weer zie
​​Klachten en gesprekken
Mijn hoofd zit vol
​​​​​​Ik ben zo boos erom
# hallo ik heb rond pasen een trombose been en bloedpropjes in mijn longen gehad de hele week werd er gezegd het is de griep
Was ik in levensgevaar werd niet eens geholpen door mijn begeleiding
Ze hebben mij laten zitten
Geluk was ik er dankzij de hulp van mijn vriend
Op tijd bij anders was het verkeerd afgelopen
Ik ben blij dat ik er nog ben.