Mama
74 jaar ben je
en er al 47 voor mij
Al die jaren stond je
steeds aan mijn zij
Je leerde me vallen
je leerde me staan
Je leerde me fietsen
je leerde me gaan
Je was er in mijn ups
nog meer in mijn downs
Ik was soms een bengel
maar vaker een clown
Ik gaf je soms tranen
en vaak ook een lach
Soms wakkere nachten
of stress overdag
Maar je was er altijd
zoals een stralende zon
Ook al waren er wolken
Ik wist dat je er stond
Mama, gelukkige verjaardag
En blijf nog lang stralen voor ons
X
- Just Bert -