Ik zelf
Hoe kan het nou: niemand die me ziet
Ze denken dat ik naaap van die leuk, knappe griet
Ze zeggen dan: heb je dat ook al
Zoiets voelt dan als een harde knal
Die gedachte maakt me niet fijn
Het zorgt daarom voor veel pijn
Er niks over zeggen is ook niet fijn
Maar dit gevoel maakt mij erg klein
Ik moet me niet laten kleineren
Ze moeten mij maar accepteren
Ik moet zijn zoals ik wil
Zonder een lichamelijke ril.