Herinneringen en foto's vliegen aan me voorbij
Zoals de wind waait, speelt met de bladeren, lekker vrij.
Flashbacks zo wordt het ook wel omschreven
Bijna iedere dag moet ik deze combi opnieuw beleven.
Mijn eigen situatie en het rouwproces
Terugkijkend is het een beste levensles
Loslaten, verdriet mogen hebben, alles een plek geven.
Dat alles en in combinatie met m'n eigen leven.
Gelukkig dat het met mijzelf al beter gaat dan afgelopen jaar
Ik doe me best, ik ben er nog niet mee klaar.
Sterker kom ik eruit als te voren en wie weet, als ik er ben, voel ik me herboren.
Met elke stap die vooruit gaat ben ik trots op mijzelf dat ik al zover ben.
Het gekke van alles is dat ik sommige stukken niet herken.
Dat mag ook, want dit is mijn proces waar ik doorheen moet gaan.
Ik lach weer de wereld tegemoet in combinatie met een traan.
Dan zie ik je foto waarop je straalt weer voorbij komen
Het verdriet overheerst en laat de tranen maar stromen
Besef me hoeveel ik je gek genoeg mis
Wetend dat de rust wat jij hebt gevonden hebt, veel beter is