Mijn hart weet de weg
Om de juiste keuze te maken
Je hart volgen vraagt om keuzes te maken
Er is dus veel moed voor nodig
Om je hart te volgen
Dit verlangen is een krachtige
En onuitputtelijke bron
Geeft een helder toekomstbeeld Leef naar je toekomstbeeld
Het zijn belangrijke ontwikkelstappen
Ben jij bereid leerling te zijn
Van je eigen droom ?
Van bij het begin
Beleef je droom
Met passie vanuit
Je hart en ziel