Zo glad als een aal
en een beer van een vent
er schuilde een addertje onder het gras
want al draagt de aap een ring het is en blijft een lelijk ding
maar ok, ook al is dit een broodje aap verhaal
ik wil hier niemand voor aap zetten
neen neen, we zijn apetrots
en we zullen het vel de beer niet verkopen voor hij geschoten is
Ook al is het een ongelikte beer
we zien geen beren op de weg
al is het bij de beesten af
want ja, sommigen kunnen de beest uithangen
maar het beestje moet toch een naam hebben
wat ook de aard is van het beestje
misschien is het wel de zondebok
maar, ieder diertje zijn pleziertje