Er valt
Iets van nevel
Licht tussen de zonsondergang
In deze stilte
Spiegelen golven
Rimpelingen van leven
Nabij en ver
Als een glimp
Als een fluistering
Over open gevouwen beelden
Met het verlangen
Naar herinneringen
Die reizen steeds opnieuw
Gedragen