Knipoog
Elke tijd zijn recept
noem het concept
vroeger werd er verteld
met melk word je een held
voor het slapengaan
een lepeltje levertraan
bitter in de mond
maakt het hart gezond
eet wat gaar is
drink wat klaar is
maar kijk, hier komt de mijn
lachen is de beste medicijn