Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Moeder waarom vallen we
Moeder waarom vallen we
Vallen of zakken doen we
van kleins af aan
Het leven leert ons zo
om op te staan
Onze rug te rechten en
opnieuw door te gaan
Sommigen vallen niet
maar gaan hard smakken
Anderen vallen niet
maar zullen zacht zakken
Maar telkens moeten we
ons opnieuw oppakken
Sommigen zullen heel
snel kunnen opstaan
Anderen zullen rechtkruipen
en nooit als vroeger gaan
Nooit nog als vroeger gaan
Of laat staan later staan
Wie recht moet kruipen
gaan we ondersteunen
Wie niet kan blijven staan
laten we even leunen
We bieden onze schouder
om even op te kreunen
Het leven is hard en
zal niet veranderen
Voor de ene harder
dan voor de andere
Laat ons er zijn
zijn voor elkander
Laat
elkaar
niet vallen
- Just Bert -
Reacties op dit gedicht
JustBert vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Compostje
:
Woensdag, oktober 23, 2024 08:42
Knap waarheidsvolgedicht !
Aquarel
:
Dinsdag, oktober 22, 2024 18:16
Ja, zo is het leven... Mooie boodschap geef je mee.
Liefs, Aquarel
Over dit gedicht
Auteur:
JustBert
Gecontroleerd door:
christina
Gepubliceerd op:
22 oktober 2024
Thema's:
[Leven]
[Medeleven]
[Hoop]