Een beeld
Een witte en grijze wolk glijdt voorbij
het maakt me blij
zo rustig en traag
zo heb ik het graag
tegen de achtergrond van een blauwe lucht
waarin een blauwe reiger traagwiekend vlucht
dit beeld
dat heelt
kwam zomaar voorbij
niet alleen voor mij
nu ook in jouw gedachte voor jou
in de hoop dat het je even gelukkig maken zou