HIER GROEIT WAT
Hier groeit de valse klimop
van de hoop uit olie gemaakt
broeit ongemak uit zijn vel
wanhoop van Drent en Alcohol
Toch schijnt de maan en trekken
sterren en planeten hun baan
gevangen in hun bewegen om elkaar
met missen, verlangen en verliezen