kaf & koren
afval of toebehoren
onderscheid of verschil
mensen die je storen
of vrienden die je wil
een beetje verlies heb je altijd
dierbare mensen wil je houden
andere schepsels ben je liever kwijt
niet iedereen kan van je houden
niet iedereen moet je behouden
soms denk ik dat ik Steve Jobs ben 😉
omdat velen op mijn systeem werken
ik ben niet zoals velen, niet één van hen
ik hou niet van afval, maar van net-werken
waar wordt gewonnen, wordt ook verloren
voor mij geen kaf, maar enkel het koren
- Just Bert -