Als ik bij jou ben
Dan gaat de tijd snel
Tijd zonder jou is een hel
3 maanden bij jou
wauw
Al 3 maanden van jou gehouden
Al 3 maanden niet echt behouden
Problemen genoeg
Maar tijd,
Was degene die ons erdoorheen sloeg
In al die tijd,
Gelachen, gehuild, nooit geen ruzie
Wij passen bij elkaar
En ik vindt het niet raar
Ik heb een goed gevoel
Als je begrijpt wat ik bedoel
3 maanden zijn zo voorbij
hopelijk,
komt er nog veel meer bij!
In de tijd zonder jou,
Besef ik pas
Hoeveel ik van je hou…
You are for always in my hart,
And I want to stay with you
And never let you go!