Waarom kunnen wij niet gewoon gelukkig zijn
Waarom zijn er mensen die daar tegen zijn
Altijd als er iets moois in mijn leven komt
Dan gaat er altijd weer iets fout
Waarom doen zij dat
Ik weet het niet, ik doe mijn best en jij ook
Maar jij zit er middenin
Waarom zien ze niet
dat wat ze doen averechts werkt
Waarom kan het niet gewoon, normaal gaan
Ik vraag het mij iedere dag van de week af
Maar een ding weet ik zeker
Wat er ook komt
Ik zal altijd van jouw blijven houden
In voor en tegen spoed