Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Wat ooit was zal nooit meer zijn
wat ooit was
zal nooit meer zijn
heb je ooit iemand zo erg gemist
dat het verdriet niet raak uitgewist
en je door en door hun liefde mist
het lijkt alsof je wereld verduistert
en iedere traan hun naam fluistert
in de hoop dat hij of zij naar je luistert
maar noch een knuffel noch antwoord
die dan jouw eenzaamheid verstoort
omdat die ander jou niet meer hoort
het ondraaglijkste is niet het afscheid
maar wel het vergeten met de tijd
en het terug herinneren
van je warmte en zachtheid
dat doet zo'n pijn
want wat ooit was
zal nooit meer zijn
- Just Bert -
sterkte aan iedereen die een geliefde moet missen 🫶ðŸ»
Reacties op dit gedicht
JustBert vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
M-Rose
:
Zondag, november 03, 2024 10:20
Met oprecht medeleven
Aquarel
:
Zaterdag, november 02, 2024 16:42
Een pijn, verdriet en leegte, die blijft, al verstrijkt de tijd. Je leert het dragen, maar het slijt niet.
Liefs, Aquarel
Over dit gedicht
Auteur:
JustBert
Gecontroleerd door:
christina
Gepubliceerd op:
02 november 2024
Thema's:
[Condoleances]
[Dood]
[Gemis]