Billenpret
Vier lieve dames spelen kaart
winnen is een centje waard
ze lachen doch menen het wel
de slagen volgen snel
Uur na uur spelen ze kaart
eten een stukje taart
slurpen van hun koffie met melk
uit een tas voor elk
Volslank van aard
spelen ze ernstig en bedaard
met de billen uiteen
en quasi een bloot been
dat had jantje gezien
ook al was hij nog geen tien
onder tafel streelde hij een witte bil
hij hoorde een gil
de kleine onwetende schavuit
moester er direct onderuit
en moeder zei toen
dat mag je nooit meer doen