Tess Lilly, welkom
Als een echte dame, kleine meid
wist jij jouw opwachting te maken
Onder moeders hart nam jij de tijd
al bijna zeker van jouw zaken
Een warm welkom in een bad
daar toonde jij jouw ijver
Nog geen rode loper lieve schat
maar een liefdevolle vijver
Een prachtverschijning als verwacht
zo als trotse ouders pronken
Nu dan verder op eigen kracht
met al het moois wat is geschonken
Een welkom in onze familie, lief
we zaten al bijna op hete kolen
Maar met de eerste aanblik, hartendief
heb jij ons aller hart gestolen
Jij bent de rijkdom, die completeert
jouw karaatgehalte is niet te meten
Jouw aanwezigheid is zeer gewaardeerd
we genieten nu al, mag je weten