Woorden zijn slechts wat letters achter elkaar,
wanneer er voor een ander geen diepere betekenis inzit voelen ze zelfs een beetje raar.
Gewoon vergeefse moeite om deze dan te lezen,
of om er eventueel een antwoord op terug te geven.
Nee woorden moeten prikkelen,
gevoelens slim omwikkelen.
Zodat het smaakt naar meer,
keer op keer, steeds maar weer.
Zet ik woorden in een mysterieuze rij,
voor jou en ook voor mij.
Om gezamenlijk te beleven,
wat ze vanuit hun verborgen wereld aan ons door kunnen geven.