Schatten.
Leeftijd schatten
Is een kunst
Vooral als het een vrouw betreft.
Zet altijd iets
Lager in
Dan je denkt en beseft.
Vandaag hielp Deega
Mij voor de eerste keer
Ik schatte haar op 19 jaar.
Zij bleek 28 te zijn
Geboren in Somalie
Zij beiden 15 jaar in Holland, daar vonden zij elkaar.
Hadden drie zoons
Was niet in te schatten
Gelukkig aan de goede kant.
Ik moet wel
Op mijn tellen passen
Dat maakt het leven interessant.
th