Spieren
als stieren
een slank lijf
nooit meer stijf
zoveel eten als je maar wil
dat zou kunnen met de sportpil
maar voor nu alsnog
fitness en gejog
niet te veel eten
maar veel diëten
want wil je lijken op de modellen
moet je verdorie caloriekes tellen
je kunt er echter van op aan
de sportpil komt er aan
fit op je luie kont
mager en gezond
zonder iets te moeten doen
word je zo fit als een hoen
velen gaan nu al uit hun dak
het stond zelfs in de Knack
de farma-industrie ruikt de poen
want daar is het hen om te doen
bij proeven op muizen werkt het al
maar hopelijk is het geen muizenval