Geld.
Gewikkeld in geweld
Glinsteren bergen geld
Gepaard met crimineel gedrag.
Met macht die
Nimmer weet
Heeft van genoeg, wat al dan niet mag.
Rond drugs wat
Daarmee samen valt
Macht in verslaving doet ontstaan.
Geen mens ontziet
Noch meelij kent
Slechts voor het geld wil gaan.
Niemand ontziet
De rijkdom ruikt
Die over lijken gaat.
Politiek misleidt
En manipuleert
Slagen ten kostte van anderen slaat.