Belijden.
Waar je belijdt dat
Christus jou alles is,
Dan heb je ’t Licht gevonden,
Dat in de schepping
Er al was
met heel Zijn Woord verbonden.
Verwachten wij
Zijn belofte nog
Hij is het is het Licht dat voor jou schijnt.
Waarin het duister
Dat in de wereld
Heerst, in Hem verdwijnt.
Dat appel wat voor
Een ieder geldt
Mag je belijden en verwachten.
Het ruist de hemel
Uit, de wereld in.
Concreet in jouw gedachten.
th