Hunkering.
Veel mensen hunkeren
Naar een goed leven
Trekken over grenzen, verlaten hun land.
Gevaar vollen
Dag dromen
Meestal bedrog kloppend van geen kant.
Over grenzen wacht
Geen walhalla
Meestal schone schijn.
Overal heerst
Hunker
Leven in de maneschijn.
Opgeborgen in
De vreemde
Niet zo welkom als gedacht.
Wens ik jullie
Hunkerzegen
Maak het waar in tomeloze kracht.
th