vandaag is het me weer gebeurd
ik heb me laten verleiden
een kanjer van een ruzie
het was niet te vermijden
misschien ben ik de laatste
van een uitstervende soort
ik behandel mens als mensen
omdat ik vind dat dat zo hoort
iedereen heeft nu een nummer
en naam bestaat uit één en nul
maar waar blijft nu toch het sociale
of vind iedereen dat flauwekul
vandaag heb ik me weer verzet
ik wil niet bij die zooi
want haal al het menselijke weg
dan is je leven minder mooi
vandaag is het me weer gebeurd
ik heb me laten verleiden
een kanjer van een ruzie
het was echt niet te vermijden.