Het praten met iemand doet je goed
als ik me niet goed voel en ik lig alles
weer op te kroppen zou ik liever met alles stoppen
dan hoop ik dat ik een vriendje heb waar ik alles
tege kan zeggen en dan ook nog mijn zinnen kan verleggen.
Ik hoop dat ik dan gelukkig ben en blij en dat ik dan
in een andere wereld kan lopen waar iedereen met je praat
en waar er praktisch niets meer fout gaat.
De zalige mensen om je heen maken van je leven een feest.
Maar dat praten moet je lukken kan ik die wereld voor je plukken ? Maar waar kan ik die praatwereld voor je vinden als ik niet eens weet wie je bent je praat niet eens tege mij want jij bent helemaal anders dan zij.
Jij neemt alles grappig op maar voor onze liefde sta je wel op de top. Je bent wel lief tege mij maar dat praten kan er precies niet meer bij. Daarom zou ik je liever eens naar de praatwereld sturen en je op een ander gedacht brengen en hopelijk kom je mij dan eindelijk de serieuze dinge vertellen en word het praten zeer goed dan hebben wij tusse ons een praatwereld en niemand zal die weten te vinden.