Twee jaar geleden leerden we mekaar kennen
Samen op een nieuwe, grote school
Het was echt wel even wennen
Ik had aan jou niet meteen een vriend
Het is pas later dat ik je 'gevonden' heb
Ik weet niet hoe ik ooit kon leven zonder jou
Of ik ooit zal KUNNEN leven zonder jou
Ik hoop dat je MIJ nooit vergeet
Bij mij heb je alvast een plaatsje in mijn hart
En dat zal eeuwig van jou blijven
Stilletjes geniet ik van elke knuffel,
van elke kus die je me geeft
Dan denk ik, dat ik je volgend schooljaar zal moeten missen
Twee maanden geleden was het nog zo ver af
Maar nu, nog 23 dagen...
Nog 23 ...
! IK GA JE MISSEN TIM !