Het leven is een zwaar gevecht
't is moeilijk om te slagen
Maar geef vooral de strijd niet op
Blijf je kans toch wagen
Het is te mooi om waar te zijn
Maar blijf er in geloven
Het leven is een groot geheim
Maar de waarheid komt ooit boven
Geef je leven nog niet op
Ik wil je niet verliezen
Het mag dan egoïstisch zijn
Maar wil je echt niet kiezen
Laat mij niet achter heel alleen
Je mag nu nog niet gaan
Ik heb je nodig hier bij mij
We kunnen het wel aan...
___________________________________________________________
Special voor... ja, ze zal het wel weten
En ook voor al die anderen! BLIJF