Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Nightsky
Twinkling stars
high up in the sky
Little tiny eyes
just looking at you.
Smiling about what you do
Crying for your little mistakes
Wondering how you keep up
with the speed of life.
And then there is
that big white ball
loved and cherished
by so many.
Nothing more beautiful
than a landscape bathing in the moonlight
everything colored
black and blue.
This I like
silence in the night
everything waiting in tension
sleeping beauty slowly faiding
at the break of dawn.
Reacties op dit gedicht
demokat vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
tom1984
:
Vrijdag, juni 07, 2002 21:26
om stil van te worden...
tom
MayadeBij
:
Donderdag, juni 06, 2002 23:35
Je hebt me even in stille verwondering gekregen, knap! Pure schoonheid dit, vind ik...
Over dit gedicht
Auteur:
demokat
Gecontroleerd door:
maneschijn
Gepubliceerd op:
06 juni 2002
Thema's:
[Bewondering]
[Natuur]
[Filosofie]