Ik weet het nog alsof het gisteren was
toen er niets of niemand was
waar ik echt van hield.
Maar dan kwam jij als in een mooie droom
en die eenzame tijd ging voorbij
want je houd nu van mij.
Jou liefde is waar ik nu voor leef,
de liefde die ik met jou beleef.
Neem mijn hart en geloof als ik zeg
dat ik alles geven zal voor de liefde van jou.
Elke nacht wil ik graag bij je zijn,
tot het ochtendlicht in je ogen schijnt.
Hou van mij, ik laat je nooit meer gaan.
Neem mijn hand en mijn hart
en we horen voorgoed bij elkaar.
Jouw dolly