Mijn engeltje,
Voor éénmaal in mijn leven is het geluk nu bij mij, de liefde die ik voel voor een vrouw zoals jij. Al wat ik nu kan doen is het beste geven van mezelf, er gewoon zijn voor haar. Zij is die ene die nu op de eerste plaats komt, en je voelt het diep van binnen, het is zo fijn dit kan gewoon niet verkeerd zijn. Want jij bent zo goed voor mij, ik weet jij maakt me blij. Hopelijk kan ik voor jou het zelfde betekenen. " HOU VAN JOU ".
BEERTJE