Lieve Opa
Ik heb verdriet, ik zal je missen
Maar het voelt goed, het is een mooi verdriet
Het was alsof je zelf mocht beslissen
en voor oma's armen koos toen je ons verliet
Nu heb je rust, en bent er niet meer
Maar alle goede herinneringen blijven, die zijn er nog wel
Daarom is het goed en doet het niet zo zeer
Je leeft in ons voort, in de verhalen die ik de jongens vertel
Over Opa Koek, die had muziek in zijn handen
Over mijn Opa, waar ik altijd mocht logeren
Over Patje, die graag reisde naar allerlei landen
Vele mooie verhalen, waar we nog veel van kunnen leren
In mijn hart zul je altijd bij me zijn
We nemen nu afscheid en zeggen tot ooit
opa , dankje dat ik jouw kleindochter mocht zijn
Ik Hou van je.............en vergeet je nooit!!
dag Opa
ga nu maar
het is goed
het is nu klaar
Je kleindochter.........