Afscheid
Als afscheid nemen zo mooi kan zijn
Heb je wel verdriet, maar met minder pijn
Als de tijd is gekomen en je kunt in alle rust gaan
zullen de mooie herinneringen langer blijven bestaan
Je hebt een plek in ons hart
We zullen die plek vinden al zijn we nu nog wat verward
De herinneringen zullen blijven leven
want die heb jij ons gegeven
Jij hebt nu rust verdient en gekregen
wij bewandelen verder onze wegen
Maar zullen nu en dan eens stilstaan en denken aan jou
want dat wij verder gaan met ons leven is wat jij wou
Opa dank je voor al die fijne jaren dat ik je kleindochter mocht zijn
Misschien treffen we ons nog een keer op de lange termijn
Voor nu ..Dag Lieve Opa, rust nu maar zacht
En geef me met jouw liefde weer nieuwe kracht..
Je kleindochter