Ik zie de mensen kussen
in trams en in bussen
in straten en op pleinen
achter ramen en gordijnen.
Dan denk ik wel eens diep
en droom ik in t'geniep
dat iemand mij eens kussen zal
zo lief dat ik er flauw van val.
Door wie is eender alhoewel neen
het liefst toch door jou
mijn allerliefste zoetje
want ik hou alleen van jou.