Lief kind, ik hoor jou schreeuw in stilte
jou roep om hulp
Kom geef je hand
kruip eens uit je schulp
Lief kind, stil maar,
ik voel je angst
wees niet bang…
Het wordt tijd om eens te praten
zonder woorden zal ik je begrijpen
Lief kind, vertel maar wat je dwars zit
alles…..
Laat mij je tranen drogen,
je angst doen verdwijnen
Lief kind, jij hoort te spelen
Kom laat mij dit met je delen
Ik wil je troosten
je zorgen overnemen
zodat jij weer klein kunt zijn
Lief kind, vertrouw me maar
ik laat je niet alleen
want jij en ik…
zijn één
Confession
30/11/00