wat moet ik nou?
wachten op weer een shit-reactie van jou?
Je weet best dat ik het zo niet wil,
je begreep me toch zo goed?!
Doe dan niet zo irritant,
nu weet ik niet meer wat ik moet.
hou asjeblieft op met zeggen dat je er voor me bent,
dat je me als geen ander kent!
Doe maar weer zo als vroeger,
toen ik nog bij je dúrfde te zijn,
ik mis de oude jongen,
want die vond ik écht fijn!