Vechtend tot het eind.
Dat deed je vandaag.
Jij wilde niet, dat merkte ik.
vechtend tot het eind.
Jij was te ziek,
ik kon het niet,
Ik kon je niet zien lijden,
vechtend tot het eind.
Voor dat ik bij de dierenarts was,
wist ik het antwoord al,
Ik wilde niet,
jij wilde niet
vechtend tot het eind.
Het eerste spuitje werkte niet,
ik verging van binnen van verdriet.
hoe kon ik ! Jij wilde niet.
vechtend tot het eind.
Nog een spuitje er achter aan,
en deze zou ook niet aanslaan.
Ik voelde me schuldig,
schuldig aan moord.
hoe kon ik over jou leven beslissen.
hoe gemeen hoe oneerlijk.
Ik zal je nooit meer knuffen,
mijn schuld! jij wilde niet.
Die dierenarts gaf de definitieve spuit.
Daar mee zei ze, was jou leven uit.
Maar dat bleek alles behalve waar.
ook dit werkte niet.
Ik verging van verdriet.
Maar JIJ wilde niet.
Na 3 spuiten het te hebben geprobeert,
zei ik nu is het genoeg.
JIj had immers te veel gecrepeerd.
Recht in het hartje, dan is het over.
Ik voelde me schuldig tekende jou doodsvonnis.
Ik kon het stoppen, ik had de macht,
Maar ik wilde niet dat jij zou lijden, een tumor was niet meer te vermijden.
Ik verga van verdriet, Want JIJ wilde niet.
Rust zacht, lieve KC.