bevangen door een onbestemd gevoel
richt mijn energie op mijn meester
ik ontvang, ik voel
de meester verschijnt en duwt naar voren
de kleine man die mij kon bekoren
een boodschap die niet verloren mag gaan
hij hoort op de voorgrond te staan!
het is deze man die men behoort te eren
wie, o wie pronkt er met zijn veren?
-6-6-2002-