De helderheid van de maan vannacht
weerspiegelt onze verborgen gevoelens
een zwijgzame natuur om ons heen
bijna gehele stilte
en jij lacht.
Voor anderen een lach
voor mij een kus op mijn ziel.
Je silhouet volmaakt
een kunstwerk in het warme licht.
Je ogen als spiegels
vol onschuld en meer
met jou durf ik alles
naast jou voel ik me trots.
Met vrijen ben ik compleet
de nacht vol tranen ten einde.
Ons afscheid zonder woorden
dooft het licht van de maan
als het zonlicht is geboren
in de verre horizon.
Met jou wilde ik leven
zonder jou zal ik sterven.