Je ogen
zo iets speciaal
soms schitterend
en soms oh zo schraal
Je oren
zo klein , zo zacht, zo knus
daarom dat ik ze zo vaak kus
Je neus
heel eigen aan jou
zo apart
daarom dat ik er van hou
Je lippen
zo overlopend sensueel
zo vol
daarom dat ik er zo graag streel